P.T.P. Trpimir d.o.o.
Građevinski materijal i stanogradnja

Melada

Melada

Nakon dva uspješno završena projekta novogradnje na lokacijama Bili Brig i Ričine u Zadru gotova je izgradnja novog, modernog i luksuznog objekta u predjelu Melada u Zadru. Objekt se nalazi na adresi Vjekoslava Ficherta 1 u mirnoj kvartovskoj ulici te udaljen 20 minuta hoda od strogog centra grada u neposrednoj blizini parka "Vruljica".

Objekt se sastoji od jedne cjelovite podzeme etaže u kojem su spremišta i garaže, te dva odvojena stambena krila objekta na nadzemnim etažama. Zapadno krilo objekta sadrži 8 dok istočno 10 stambenih jedinica. Sve stambene jedinice imaju orijentaciju sjever-jug, dok čak 14 stambenih jedinica u objektu ima trostranu orijentaciju. U objektu se nalaze 2 trosobna, 12 dvosobnih, 2 jednosobna stana i 2 garsonjere. Na zadnjoj etaži oba stambena krila nalaze se prostrani dvosobni stanovi sa pogledom na Zadarski kanal. Stanovi u viskom prizemlju oba krila objekta imaju pristupe vrtu za prostranom uređenom vanjskom terasom.

Oba stambena krila objekta sadrže niskošumna dizala, svi stanovi opremljeni su plinskim etažnim centralnim grijanjem sa Vaillant kombi bojlerom, vanjska stolarija je sedmerokomorna PVC sa aluminijskom presvlakom te najnovijim staklima na tržištu four season , podovi u stanovima od masivnog gotovog hrastovog parketa velike dimenzije kao i keramičke pločice 1. klase. Svi stanovi u dnevnom boravku imaju otvorenu kompletnu južnu stranu zida u obliku staklenih stijena. Objekt je u svim segmentima odrađen najvećom klasom završnog uređenja.

Fasada na objektu ima izolacijski sloj od 10 cm što, skupa sa svim ostalim projektiranim parametrima, objektu daje energetski certifikat "A+".

Objekt je u cijelosti završen i useljen .