P.T.P. Trpimir d.o.o.
Građevinski materijal i stanogradnja

Bili Brig

Bili Brig

Stambeni objekt nalazi se u Zadru, u gradskom kvartu Bili Brig u Novigradskoj ulici. Najveća odlika ovog objekta je njegova gradnja u najboljim materijalima na tržištu. Do najsitnijeg detalja objekt je odrađen visokokvalitetnim "top" materijalima.

Objekt se nalazi u uređenoj dvotračnoj ulici sa svom komunalnom infrastrukturom. Glavna prednost ovog stambenog objekta je blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan život mlade obitelji.

U neposrednoj blizini, točnije u krugu od 100m zračne linije od objekta, nalazi se osnovna škola, sportska dvorana, sportsko igralište, dječji vrtić, dječje igralište i katolička crkva. Objekt se nalazi u slijepoj ulici, sa vrlo smanjenim prometom, te je time jako sigurna za odrastanje.

Stambeni objekt projektiran je sa ukupno 9 stambenih jedinica i 9 spremišta, odnosno sa tri nadzemne i jednom podzemnom etažom. Gradnja je odrađena viskom klasom građevinskog materijala, te se tijekom gradnje vodila fotodokumentacija svih ugrađenih materijala.

Svi stanovi orijentirani su s dnevnim boravkom na južnu stranu, dok se spavaće sobe nalaze na sjevernoj strani. Objekt je opremljen visokom klasom troslojnog parketa, keramikom i sanitarijama. Profili vanjske stolarije sadržavaju troslojna stakla s low-e premazom, svaki stan sadržava multi-split sistem sa grijanjem/hlađenjem u svakoj živućoj prostoriji. Također, svaki stan sadrži dimnjake za kruta goriva unutar dnevnog boravka.

Stambeni objekt, kao i svi stanovi unutar njega, klasificirani su kao "A" energetski razred.