P.T.P. Trpimir d.o.o.
Građevinski materijal i stanogradnja

Bili Brig

Bili Brig

Stambeni objekt nalazi se u Zadru, u gradskom kvartu Bili Brig u Novigradskoj ulici. Najveća odlika ovog objekta je njegova gradnja u najboljim materijalima na tržištu. Do najsitnijeg detalja objekt je odrađen visokokvalitetnim "top" materijalima.

Objekt se nalazi u uređenoj dvotračnoj ulici sa svom komunalnom infrastrukturom. Glavna prednost ovog stambenog objekta je blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan život mlade obitelji.

U neposrednoj blizini, točnije u krugu od 100m zračne linije od objekta, nalazi se osnovna škola, sportska dvorana, sportsko igralište, dječji vrtić, dječje igralište i katolička crkva. Objekt se nalazi u slijepoj ulici, sa vrlo smanjenim prometom, te je time jako sigurna za odrastanje.

Stambeni objekt projektiran je sa ukupno 9 stambenih jedinica i 9 spremišta, odnosno sa tri nadzemne i jednom podzemnom etažom. Gradnja će biti odrađena viskom klasom građevinskog materijala te će se tijekom gradnje voditi fotodokumentacija svih ugrađenih materijala kojim će potencijalni kupac imati uvid u svu kvalitetu budućeg objekta.

Svi stanovi orijentirani su sa dnevnim boravkom na južnu stranu, dok se spavaće sobe nalaze na sjevernoj strani. Objekt će biti opremljen visokom klasom troslojnog parketa, keramikom i sanitarijama. Profili vanjske stolarije sadržavat će troslojna stakla sa low-e premazom, svaki stan sadržavat će multi-split sistem sa grijanjem/hlađenjem u svakoj živućoj prostoriji. Također, svaki stan sadrži dimnjake za kruta goriva unutar dnevnog boravka. 

Stambeni objekt, kao i svi stanovi unutar njega, biti će klasificirani kao "A" energetski razred.

Cijena kvadrata stana iznosi 1690 €/m2, a kupac može u fazi gradnje sam odlučivati o vrsti drvenih podloga, keramičkih pločica, sobnih vrata, sanitarije i kupaonske opreme.