P.T.P. Trpimir d.o.o.
Građevinski materijal i stanogradnja

Proizvodi koji su osnova poslovanja poduzeća P.T.P. Trpimir d.o.o. su:

cigleni blokovi

WIENERBERGER je najveći svjetski proizvođač opeke (Porotherm, Terca) i tržišni lider krovnog glinenog crijepa (Koramic, TONDACH) u Europi te betonskih ploča i opločnika (Semmelrock) u srednjeistočnoj Europi. Također vodeći je proizvođač opeke u Hrvatskoj i u Europi. Kao građevinski materijal i sustavno rješenje, opeka je zdrava, ekonomski i energetski učinkovita, idealna za sve oblike energetski učinkovite gradnje, kao što su gotovo nul energetske kuće, pasivne i solarne kuće.

Leier-Leitl d.o.o. je međunarodna kompanija sa širokim spektrom proizvodnog programa od cigle, crijepa , dimnjaka , betonskog opločnika , betonskih elemenata te tehnike za zaštitu okoliša .

CIGLANA CERJE TUŽNO D.O.O. je poduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom opekarskih proizvoda za nosive i pregradne zidove te stropne elemente. U Ciglani Cerje Tužno danas se prema najsuvremenijoj tehnologiji proizvodi opeka robnog žiga UNITHERM, isključivo od čiste gline bez ikakvih dodataka, ekološki najprihvatljiviji, najzdraviji i prirodni građevinski proizvod.

crijep za krov

TONDACH je tržišni lider u prodaji krovnog crijepa na hrvatskom tržištu. Tondach crijep pečen je na temperaturi od preko 1.000°C, a površina mu je posebno obrađena tako da je svaki crijep otporan na sve vremenske neprilike. Prednosti ovih proizvoda su 33 godine garancije na crijep, sigurnost bez potrebe stalnog održavanja, postojana vrijednost za generacije, ekološki prihvatljiv proizvod.

COTTO POSSAGNO nudi vrhunsku kvalitetu krovnog crijepa po vrlo konkuretnim cijenama. Cotto Possagno nudi garanciju od 30 godina na svoje proizvode.

cement

GRUPACIJA LAFARGEHOLCIM je vodeći svjetski dobavljač cementa, agregata (drobljeni kamen, šljunak i pijesak), transportnog betona, asfalta i svih povezanih usluga. 

CEMENTI ZILLO je vrhunski talijanski proizvođač cementa. Cementi Zillo nudi uvrećani kvalitetni cement po vrlo konkurentnim cijenama. 

betonski opločnici

SEMMELROCK STEIN + DESIGN više od 50 godina postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama proizvodnog pogona na području proizvodnje betonskih opločnika i ploča čime su se u središtu i istočnoj Europi etablirali kao vodeći stručnjaci u oblikovanju vanjskih površina.

Fruehwald d.o.o. već preko 90 godina stvara vrijednost kao vodeći proizvođač vrhunskih sustava za popločavanje.Mnoštvo različitih površina, boja i dimenzija daje Vam mogućnost da Fruehwald opločnicima uredite vašu okućnicu kako ste oduvijek željeli.

OBLAK COMMERCE se proizvodnjom betonskih proizvoda bavi već više od 100 godina, od davne 1901. godine. Navedeno je garancija i sigurnost koja daje rezultat – VRHUNSKU KVALITETU. U proizvodnji se uvažavaju svi propisani EN standardi.

FASADNI SISTEMI | GRAĐEVINSKA LJEPILA | IZOLACIJE

Fragmat - osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja Drvolit i Kombi ploča na lokaciji Sveti Križ Začretje, te toplinsko izolacijskih ploča i ambalaže od EPS-a na obje lokacije. Osim proizvodnje toplinsko-izolacijskih materijala, tvrtka je ovlašteni zastupnik grupacije FRAGMAT u distribuciji hidroizolacijskih materijala na bazi bitumena, toplinskih ploča od ekstrudiranog polistirena (XPS) i toplinskih ploča i sustava podnog grijanja koji se proizvode unutar naše grupacije FRAGMAT. Grupacija FRAGMAT iz svog proizvodnog asortimana nudi tržištu proizvode za izolaciju građevina od temelja do krova.

TVRTKA SAMOBORKA D.D. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.

BAUMIT je “krovni termin za stručnosti u gradnji, za moderne, visoko-kvalitetne proizvode za dinamičnu, inovativnu kompaniju, za marketing usmjeren prema budućnosti!", Friedrich Schmid & Dieter Kern 1988. Široka paleta kvalitetnih proizvoda, pouzdana isporuka i veliki brand jamči zadovoljstvo kupaca i siguran poslovni uspjeh.

GRUPACIJA KNAUF jedan je od vodećih europskih proizvođača građevinskog materijala. Mi proizvodimo i isporučujemo inovativne proizvode i sustave suhe gradnje namijenjene profesionalnom tržištu kao i "uradi sam" potrošačima.

GRUPACIJA JUB je međunarodna tvrtka koja danas obuhvaća dvanaest podružnica i posluje na više od dvadeset inozemnih tržišta.

dimnjaci

PROIZVODI SCHIEDEL oduvijek se odlikuju modernim rješenjima, visokom i stabilnom kvalitetom, estetikom, pouzdanošću i trajnošću, a dimnjaci koje prodajemo predstavljaju najbolju kvalitetu.

Drvo

Frischeis - Drvo je naš svijet kao i naša usluga. Frischeis je najveći hrvatski trgovac drvom i drvnim materijalima. Ne bez razloga. Izuzetno visoke zahtjeve za kvalitetom imamo ne samo prema svojim proizvodima, već i prema svojoj Službi za korisnike. Vi kažete „što“ i „kada“ – a mi isporučujemo.

Čelik

Ferriere Nord je industrijski kompleks koji proizvodi betonski čelik u šipkama , armaturne mreže te betonski čelik u kolutu. Ovo se postrojenje nalazi u Rivoli di Osoppo , a sastoji se od čeličane i električne peći, valjaonice za proizvodnju čeličnih šipki i zavojnica za armirani beton, jedne valjaonice za žičanu šipku i nekoliko pogona za proizvodnju mreža i rešetkastih nosača.

Građevinski materijali

Sika građevinska rješenja. Najmoderniji i inovativni građevinski materijali te tehnička podrška za sve vrste građevinskih projekata. Od zgrada i mostova velikog raspona do obnove kuća, od tunela do vjetroturbina, i svega što je između. Održivi krovni sustav koji nadživi test vremena pa čak i najtežih kritičara dizajna. Šareni pod koji je izuzetno otporan, ali niske VOC emisije i dugotrajan, što dovodi do smanjene emisije stakleničkih plinova tijekom njegovog životnog vijeka. Jednostavno brtvilo koje zaustavlja širenje požara te zaustavlja toplinski prijenos desetljećima nakon ugradnje, bez iznimke. Dodaci za betone koji pomažu betonu da stvrdne još brže, bude jači i svjetlog izgleda, za lijepu i glatku završnu obradu. Sve-u-jednom hidroizolacijsko rješenje koje osigurava potpunu vodonepropusnost. Ljepilo za polaganje pločica koje se lako nanosi, gotovo bez imalo truda. Tim tehničkih stručnjaka diljem svijeta, vaš su partner i pomoći će Vam da vaši građevinski radovi i renoviranja budu uspješni i trajni.

zatražite najbolju ponudu