P.T.P. Trpimir d.o.o.
Građevinski materijal i stanogradnja

Proizvodi koji su osnova poslovanja poduzeća P.T.P. Trpimir d.o.o. su:

cigleni blokovi

WIENERBERGER je najveći svjetski proizvođač opeke (Porotherm, Terca) i tržišni lider krovnog glinenog crijepa (Koramic, TONDACH) u Europi te betonskih ploča i opločnika (Semmelrock) u srednjeistočnoj Europi. Također vodeći je proizvođač opeke u Hrvatskoj i u Europi. Kao građevinski materijal i sustavno rješenje, opeka je zdrava, ekonomski i energetski učinkovita, idealna za sve oblike energetski učinkovite gradnje, kao što su gotovo nul energetske kuće, pasivne i solarne kuće.

CIGLANA CERJE TUŽNO D.O.O. je poduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom opekarskih proizvoda za nosive i pregradne zidove te stropne elemente. U Ciglani Cerje Tužno danas se prema najsuvremenijoj tehnologiji proizvodi opeka robnog žiga UNITHERM, isključivo od čiste gline bez ikakvih dodataka, ekološki najprihvatljiviji, najzdraviji i prirodni građevinski proizvod.

crijep za krov

TONDACH je tržišni lider u prodaji krovnog crijepa na hrvatskom tržištu. Tondach crijep pečen je na temperaturi od preko 1.000°C, a površina mu je posebno obrađena tako da je svaki crijep otporan na sve vremenske neprilike. Prednosti ovih proizvoda su 33 godine garancije na crijep, sigurnost bez potrebe stalnog održavanja, postojana vrijednost za generacije, ekološki prihvatljiv proizvod.

COTTO POSSAGNO nudi vrhunsku kvalitetu krovnog crijepa po vrlo konkuretnim cijenama. Cotto Possagno nudi garanciju od 30 godina na svoje proizvode.

cement

GRUPACIJA LAFARGEHOLCIM je vodeći svjetski dobavljač cementa, agregata (drobljeni kamen, šljunak i pijesak), transportnog betona, asfalta i svih povezanih usluga. 

CEMENTI ZILLO je vrhunski talijanski proizvođač cementa. Cementi Zillo nudi uvrećani kvalitetni cement po vrlo konkurentnim cijenama. 

betonski pločnici

SEMMELROCK STEIN + DESIGN više od 50 godina postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama proizvodnog pogona na području proizvodnje betonskih opločnika i ploča čime su se u središtu i istočnoj Europi etablirali kao vodeći stručnjaci u oblikovanju vanjskih površina.

OBLAK COMMERCE se proizvodnjom betonskih proizvoda bavi već više od 100 godina, od davne 1901. godine. Navedeno je garancija i sigurnost koja daje rezultat – VRHUNSKU KVALITETU. U proizvodnji se uvažavaju svi propisani EN standardi.

FASADNI SISTEMI | GRAĐEVINSKA LJEPILA | IZOLACIJE

TVRTKA SAMOBORKA D.D. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.

I.T.V. D.O.O. je tvrtka s najdužim iskustvom u industrijskoj proizvodnji vapna u Hrvatskoj. Godine 1993. I.T.V. d.o.o u potpunosti je privatizirana, te je danas u vlasništvu Schmid Industrie Holding iz Wopfinga.

BAUMIT je “krovni termin za stručnosti u gradnji, za moderne, visoko-kvalitetne proizvode za dinamičnu, inovativnu kompaniju, za marketing usmjeren prema budućnosti!", Friedrich Schmid & Dieter Kern 1988. Široka paleta kvalitetnih proizvoda, pouzdana isporuka i veliki brand jamči zadovoljstvo kupaca i siguran poslovni uspjeh.

GRUPACIJA KNAUF jedan je od vodećih europskih proizvođača građevinskog materijala. Mi proizvodimo i isporučujemo inovativne proizvode i sustave suhe gradnje namijenjene profesionalnom tržištu kao i "uradi sam" potrošačima.

GRUPACIJA JUB je međunarodna tvrtka koja danas obuhvaća dvanaest podružnica i posluje na više od dvadeset inozemnih tržišta.

dimnjaci

PROIZVODI SCHIEDEL oduvijek se odlikuju modernim rješenjima, visokom i stabilnom kvalitetom, estetikom, pouzdanošću i trajnošću, a dimnjaci koje prodajemo predstavljaju najbolju kvalitetu.

zatražite najbolju ponudu